cover noticias

Νέα τραγούδια των Aerosmith φτάνουν στο Rock Band

21/10/2015 09:54:02

Έξι νέα κομμάτια από το θρυλικό ροκ συγκρότημα προστίθεται στο κατάστημα DLC.


Νέα τραγούδια DLC είναι τώρα διαθέσιμα στο κατάστημα μουσικής Rock Band από το θρυλικό συγκρότημα Aerosmith. Το "Aerosmith Hits Pack 02" έρχεται με έξι κομμάτια:


Dude (Looks Like A Lady)
Eat The Rich
Love In An Elevator
Seasons of Wither
Rats In the Cellar


Τα κομμάτια είναι διαθέσιμα ξεχωριστά για $2 ή μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο των έξι για $10, με έκπτωση $2. Είναι συμβατά με όλες τις κονσόλες παιχνιδιού Rock Band, συμπεριλαμβανομένου του Rock Band 4 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.



This website uses cookies and third-party cookies in order to offer you the best user experience. If you continue to use this site you are giving
your consent and acceptance of the above cookies and acceptance of our cookies policy. Find out more about our cookies policy here. Close.